3 perkara penting untuk temuduga kerja

3 perkara penting untuk temuduga kerja yang aku nak  cerita dekat korang. Aku tahu macam dah off topic dan tersasar daripada tujuan aku yang nak jadi full time digital marketer…

Continue Reading 3 perkara penting untuk temuduga kerja

Interview Kerja

Walaupun aku kata aku nak cuba kerja sendiri, back up plan mesti kena ada juga. Bukan apa, sekurang-kurangnya bila dah terpaksa nanti, suka atau tak kau kena cari jalan juga…

Continue Reading Interview Kerja