Surat Cinta |

Surat Cinta

Facebook
Pinterest
Twitter
WhatsApp
surat cinta
Read Time1 Minute, 17 Second

Korang pernah ada pengalaman cinta monyet sambil balas-balas surat cinta tak? Tiba-tiba je kan macam jiwang karat post aku hari ni. Tapi aku memang tak tahan memang aku  nak kena cerita juga.

Tadi masa ambil anak-anak lelaki aku balik sekolah, abang yang sulung report cakap adik dia yang no 2 tu dah ada awek. Aku ingat dia main-main menyakat adik dia, sebab selaku abang sulung memang merupakan tanggungjawab diorang menyakat adik-adik sebagai tanda kasih sayang. Aku pun malas nak layan dan buat tak tahu sahaja.

Balik solat Jumaat tadi, aku pun minta anak-anak semua siapkan kerja sekolah diorang terus dan kemas beg siap-siap untuk hari Isnin ni nanti. Bukan apa, senang, nanti tak ada nak kelam kabut hari Ahad malam baru nak buat semua.

Sambil-sambil tolong anak-anak aku siapkan kerja sekolah, aku juga ‘spot check’ beg sekolah anak-anak aku. Aku pantang betul dengan diorang ni, kadang-kadang buku terlipat sana-sini, memang aku tak boleh tengok. Masa aku check beg sekolah anak aku yang no 2 tu, macam-macam yang aku jumpa, kertas, pembalut bungkusan makanan, adei dan macam-macam lagi. Tapi yang paling aku terkejut, tak sangka ada surat cinta,, yups surat chenta dalam beg dia!

” Ini untuk xxxxx

Bukalah tapi jangan buka di atas meja

buka di bawah meja

yyyy

muah, muah, “

Part yang ada muah, muah tu yang aku tak berapa boleh tahan. 

Aku pasti korang dulu pun mesti ada kenangan cinta monyer berbalas surat cinta kan? Aku dulu main letak bedak follow me dan tulis pakai pen yang dakwat wangi tu.

Korang ada pengalaman cinta monyet ni? Apa kata korang kongsikan di ruangan komen.

0 0

About Post Author

blogkejapps

Kami tak suka bercakap, tetapi suka menulis. Semoga apa yang kami tulis ini dapat memberi ilmu yangberguna kepada semua pembaca.... skema kan ayat kami ini?

Jemput komen kat sini

NAK DISKAUN ISTIMEWA UNTUK SETIAP E-COURSE TERBITAN KEJAPPS?

 

Download applikasi KEJAPPSDOTCOM di google play store dengan klik pada butang get in on google play di bawah. Ikuti langkah di dalam apps dan kemudian scan QR code yang terdapat di blog ini dengan menggunakan applikasi KEJAPPSDOTCOM.  Kalau pakai QR scanner biasa diskaun tak keluar.

Scan QR code di bawah dengan applikasi KEJAPPSDOTCOM.

About KEJAPPS.COM

Perkongsian dan coretan pelbagai kisah. Mainly on apa yang aku nak buat lepas aku tak makan gaji dan kerja sendiri. Pengalaman, kehidupan, pekerjaan, makanan, jalan-jalan, teknologi, digital marketing & lain-lain.

Belajar dapatkan pelanggan untuk produk anda

Baem Ashrawi

Belajar bina minisite jualan

Baem Ashrawi

Belajar hasilkan income USD

Suka? Jom Follow KEJAPPS.COM

Recent Posts

income penulisan
digitalmarketing@kejapps
blogkejapps

5 Steps jana income penulisan

Alhamdulillah sejak memulakan servis penulisan artikel sejak bulan november yang lepas, dapatlah juga menjana income penulisan secara part time. Walaupun hanya melakukan secara part time

Read More »

Support us

Suka dengan perkongsian kitorang, terutamanya tentang ‘technical stuff’ macam WP, apps dan lain-lain? Korang boleh bantu kitorang ‘sustain’ dan terus kongsikan mengenai perkara tersebut dengan ‘contribute’ seihklas mungkin dengan klik butang pay with senangpay di bawah (min RM 2 untuk membolehkan transaksi diterima) atau scan dengan phone melalui maybank apps (tiada jumlah minima). ‘Support’ dengan share post kitorang pun kitorang ‘appreciate’ dan berterima kasih.

 

Jom join newsletter kEJAPPS

Kami benci SPAM!. Data & privacy anda dilindungi. dan tidak dikongsikan dengan pihak ketiga.

Close Menu