servis penulisan artikel 2020

Facebook
Pinterest
Twitter
WhatsApp
servis penulisan artikel
Read Time2 Minute, 6 Second

Alhamdulillah pada awal bulan November 2019 ini, melalui blog kejapps dot com, kami telah melancarkan secara rasmi servis penulisan artikel. Buat masa ini kami mahu fokus terhadap servis penulisan artikel bahasa melayu terlebih dahulu.

Alhamdulillah masuk tahun 2020 ini servis kami ini masih bertahan: 🙂

Servis menulis artikel ini dilancarkan di bawah jenama SUKATULIS. Saya sudah mula menulis di blog sejak 2011 lagi tetapi secara suka-suka. Saya mula serius menulis artikel di blog sejak 2014. Sejak itu juga saya terlibat dengan beberapa projek penulisan artikel di beberapa buah blog & projek terjemahan bahasa dari bahasa inggeris ke bahasa melayu. Tetapi semuanya dilakukan secara  suka-suka.

Menulis merupakan salah satu cabang minat saya di samping bereksperimentasi dengan WordPress dan juga digital marketing. Servis penulisan artikel ini saya lancarkan bagi membantu rakan-rakan yang tak mempunyai masa untuk menghasilkan artikel bagi blog mereka sendiri.

servis penulisan artikel

Buat masa ini,  perkhidmatan SUKATULIS menawarkan dua khidmat penulisan artikel berbahasa melayu.

  • Servis penulisan artikel unik
  • Servis penulisan artikel bentuk review

Buat masa ini niche penulisan yang ditawarkan adalah seperti berikut:

  • Internet marketing
  • Asas Pemasaran FB
  • Blog
  • WordPress
  • How to/tutorial (berkaitan internet marketing)
  • Pelancongan
  • Temuduga kerja
  • Resepi
  • Email Marketing
  • Bisnes affiliate
  • Tempat makan/makanan menarik
  • Asas takaful
  • Sukan
  • Keibubapaan
  • Keagamaan
  • Kekeluargaan

Anda boleh melihat sampel artikel yang kami hasilkan terlebih dahulu DI SINI. Ini untuk memudahkan anda menilai hasil kerja penulisan yang telah dihasilkan sebelum mendapatkan servis penulisan SUKATULIS.

Anda berpeluang mendapatkan servis penulisan artikel  pada harga serendah RM 50 untuk satu artikel 500 patah perkataan. 

Servis penulisan yang ditawarkan datang dengan pakej berikut:

  • 1 keyword research (basic). 
  • Basic SEO.
  • 1 kali ubahsuai artikel (betulkan key point, ejaan, struktur).
  • Anda pilih gaya penulisan yang anda inginkan,
  • Anda berikan details penulisan yang anda perlukan seperti keyword, niche.
  • Artikel akan dihantar kepada anda selepas 3-5 hari bekerja (setelah details penulisan yang anda perlukan diberikan kepada pihak kami).
  • Artikel yang ditulis adalah unik untuk anda dan bukan article copy paste, recycle dan juga artikel PLR.
  • Tiada gambar yang disediakan, hanya artikel.
  • Artikel akan dihantar dalam fail word ke emel anda.

Saya sedar, sebagai pendatang baru dalam industri, banyak yang perlu dibuktikan kepada anda. Saya ingin kumpul portfolio dan bina pengalaman dalam industri. Sebagai balasan, anda ada penulis untuk artikel anda pada kadar harga yang berdaya saing.

Saya dapat bina portfolio dan pengalaman dan anda dapat artikel berkualiti untuk blog anda. Semua pun boleh menang!

Jika anda perlukan servis penulisan artikel dan berminat mendapatkan khidmat penulisan artikel dari blog ini, anda boleh terus membuat tempahan DI SINI.

0 0

About Post Author

blogkejapps

Kami tak suka bercakap, tetapi suka menulis. Semoga apa yang kami tulis ini dapat memberi ilmu yang berguna kepada semua pembaca.... Skema kan ayat kami ini?

Jemput komen kat sini

About KEJAPPS.COM

 

Perkongsian dan coretan pelbagai kisah. Mainly on apa yang aku nak buat lepas aku tak makan gaji dan kerja sendiri dan bekerja kembali sambil teruskan impian nak buat full time digital marketing ni. Pengalaman, kehidupan, pekerjaan, makanan, jalan-jalan, teknologi, digital marketing & lain-lain.

Belajar jana income dengan menulis

Jom belajar buat bisnes shopee. Sesuai untuk tambah income dari rumah.

Jom buat bisnes makanan delivery. Dari rumah jer!!!

Belajar hasilkan income USD

Suka? Jom Follow KEJAPPS.COM

Recent Posts

Support us

Suka dengan perkongsian kitorang, terutamanya tentang ‘technical stuff’ macam WP, apps dan lain-lain? Korang boleh bantu kitorang ‘sustain’ dan terus kongsikan mengenai perkara tersebut dengan ‘contribute’ seihklas mungkin dengan klik butang belanja kami minum kopi di bawah atau scan dengan phone melalui maybank apps (tiada jumlah minima). ‘Support’ dengan share post kitorang pun kitorang ‘appreciate’ dan berterima kasih.

Jom join newsletter kEJAPPS

Kami benci SPAM!. Data & privacy anda dilindungi. dan tidak dikongsikan dengan pihak ketiga.