servis penulisan artikel 2019 |

servis penulisan artikel 2019

Facebook
Pinterest
Twitter
WhatsApp
servis penulisan artikel
Read Time2 Minutes, 13 Seconds

Alhamdulillah pada awal bulan November 2019 ini, melalui blog kejapps dot com, kami telah melancarkan secara rasmi servis penulisan artikel. Buat masa ini kami mahu fokus terhadap servis penulisan artikel bahasa melayu terlebih dahulu.

Servis menulis artikel ini dilancarkan di bawah jenama SUKATULIS. Saya sudah mula menulis di blog sejak 2011 lagi tetapi secara suka-suka. Saya mula serius menulis artikel di blog sejak 2014. Sejak itu juga saya terlibat dengan beberapa projek penulisan artikel di beberapa buah blog & projek terjemahan bahasa dari bahasa inggeris ke bahasa melayu. Tetapi semuanya dilakukan secara  suka-suka.

Menulis merupakan salah satu cabang minat saya di samping bereksperimentasi dengan WordPress dan juga digital marketing. Servis penulisan artikel ini saya lancarkan bagi membantu rakan-rakan yang tak mempunyai masa untuk menghasilkan artikel bagi blog mereka sendiri.

servis penulisan artikel

Buat masa ini,  perkhidmatan SUKATULIS menawarkan dua khidmat penulisan artikel berbahasa melayu.

  • Servis penulisan artikel unik
  • Servis penulisan artikel bentuk review

Buat masa ini niche penulisan yang ditawarkan adalah seperti berikut:

  • Internet marketing
  • Bina apps android
  • Asas Pemasaran FB
  • Blog
  • WordPress
  • How to/tutorial (berkaitan internet marketing)
  • Pelancongan
  • Temuduga kerja
  • Resepi
  • Email Marketing
  • Bisnes affiliate
  • Tempat makan/makanan menarik
  • Asas takaful
  • Sukan
  • Keibubapaan

InsyaAllah pada bulan Disember 2019 ini , servis SUKATULIS akan dikembangkan lagi dengan tamban servis penulisan ebook & servis penulisan media sosial.

Anda boleh melihat sampel artikel yang kami hasilkan terlebih dahulu DI SINI. Ini untuk memudahkan anda menilai hasil kerja penulisan yang telah dihasilkan sebelum mendapatkan servis penulisan SUKATULIS.

Anda berpeluang mendapatkan servis penulisan artikel  pada harga serendah RM 30 untuk satu artikel 500 patah perkataan. Promosi harga istimewa ini hanya sah sehingga 31 Disember 2019 sahaja. Promosi harga ini adalah sempena bulan pelancaran dan juga hari ulang tahun kelahiran saya dan isteri.

Servis penulisan yang ditawarkan datang dengan pakej berikut:

  • 1 keyword research (basic). 
  • Basic SEO.
  • 1 kali ubahsuai artikel (betulkan key point, ejaan, struktur).
  • Anda pilih gaya penulisan yang anda inginkan,
  • Anda berikan details penulisan yang anda perlukan seperti keyword, niche.
  • Artikel akan dihantar kepada anda selepas 3-5 hari bekerja (setelah details penulisan yang anda perlukan diberikan kepada pihak kami).
  • Artikel yang ditulis adalah unik untuk anda dan bukan article copy paste, recycle dan juga artikel PLR.
  • Tiada gambar yang disediakan, hanya artikel.
  • Artikel akan dihantar dalam fail word ke emel anda.

Saya sedar, sebagai pendatang baru dalam industri, banyak yang perlu dibuktikan kepada anda. Saya ingin kumpul portfolio dan bina pengalaman dalam industri. Sebagai balasan, anda ada penulis untuk artikel anda pada kadar harga yang berdaya saing.

Saya dapat bina portfolio dan pengalaman dan anda dapat artikel berkualiti untuk blog anda. Semua pun boleh menang!

Jika anda perlukan servis penulisan artikel dan berminat mendapatkan khidmat penulisan artikel dari blog ini, anda boleh terus membuat tempahan DI SINI.

 

0 0

Jemput komen kat sini

NAK DISKAUN ISTIMEWA UNTUK SETIAP E-COURSE TERBITAN KEJAPPS?

 

Download applikasi KEJAPPSDOTCOM di google play store dengan klik pada butang get in on google play di bawah. Ikuti langkah di dalam apps dan kemudian scan QR code yang terdapat di blog ini dengan menggunakan applikasi KEJAPPSDOTCOM.  Kalau pakai QR scanner biasa diskaun tak keluar.

Scan QR code di bawah dengan applikasi KEJAPPSDOTCOM.

About KEJAPPS.COM

Perkongsian dan coretan pelbagai kisah. Mainly on apa yang aku nak buat lepas aku tak makan gaji dan kerja sendiri. Pengalaman, kehidupan, pekerjaan, makanan, jalan-jalan, teknologi, digital marketing & lain-lain.

Suka? Jom Follow KEJAPPS.COM

Recent Posts

sunat cuti sekolah
anak-anak@kejapps
blogkejapps

Sunat cuti sekolah 3 orang hero

Seperti mana ibu bapa lain yang ada anak lelaki, aku juga tak ketinggalan untuk merancang aktiviti sunat cuti sekolah untuk 3 orang anak-anak aku. Pada

Read More »
kematian yang dicemburui
Sembangkosong@kejapps
blogkejapps

Kematian yang dicemburui

Kematian yang dicemburui. Bukan semua berpeluang untuk menjejakkan kaki ke Tanah Haram. Apatah lagi dapat peluang menunaikan haji & umrah ke rumah Allah. Begitulah bertuahnya

Read More »
Malaysia vs indonesia player rating
Santai@kejapps
blogkejapps

Malaysia vs Indonesia player rating

Tahniah Malaysia, atas kemenangan 2-0 ke atas musuh tradisi Indonesia dalam perlawanan kelayakan Piala Dunia 2022 dan kelayakan Piala asia 2023. Kemenangan semalam mencerahkan lagi

Read More »

Support us

Suka dengan perkongsian kitorang, terutamanya tentang ‘technical stuff’ macam WP, apps dan lain-lain? Korang boleh bantu kitorang ‘sustain’ dan terus kongsikan mengenai perkara tersebut dengan ‘contribute’ seihklas mungkin dengan klik butang pay with senangpay di bawah (min RM 2 untuk membolehkan transaksi diterima) atau scan dengan phone melalui maybank apps (tiada jumlah minima). ‘Support’ dengan share post kitorang pun kitorang ‘appreciate’ dan berterima kasih.

 

Jom join newsletter kEJAPPS

Kami benci SPAM!. Data & privacy anda dilindungi. dan tidak dikongsikan dengan pihak ketiga.

Close Menu