Sembangkosong@kejapps |

Selamat tahun baru 2020

Selamat tahun baru 2020 buat anda semua pembaca setia blog kejapps dot com. Rasanya masih belum terlewat untuk saya menucapkan selamat tahun baru 2020. Pelbagai cabaran dan rintangan yang telah…

Continue Reading

Kematian yang dicemburui

Kematian yang dicemburui. Bukan semua berpeluang untuk menjejakkan kaki ke Tanah Haram. Apatah lagi dapat peluang menunaikan haji & umrah ke rumah Allah. Begitulah bertuahnya insan yang aku kenali ini. Allahyarham…

Continue Reading

Servis towing motosikal Ipoh

Kali ni aku nak cerita tentang servis towing motosikal Ipoh. Aku pun terjumpa secara tak sengaja sebenarnya. Minggu lepas aku baru selesaikan urusan pembelian motosikal secondhand bagi tujuan aku berulang…

Continue Reading

Rezeki tak salah alamat

Rezeki tak salah alamat. Dalam artikel yang lepas aku ada kongsikan pasal aku ada job interview. Alhamdulillah aku dah dapat job offer dan sekarang tengah tunggu official paperwork untuk pergi…

Continue Reading

Makan duit bini

Tanggal 1 Ogos 2019, bermulalah detik aku sebagai suami yang makan duit bini. Aku memang sensitif lah, tapi nak buat macam mana bila orang kata macam tu. Setelah belasan tahun makan…

Continue Reading

Surat Cinta

Korang pernah ada pengalaman cinta monyet sambil balas-balas surat cinta tak? Tiba-tiba je kan macam jiwang karat post aku hari ni. Tapi aku memang tak tahan memang aku  nak kena…

Continue Reading

Interview Kerja

Walaupun aku kata aku nak cuba kerja sendiri, back up plan mesti kena ada juga. Bukan apa, sekurang-kurangnya bila dah terpaksa nanti, suka atau tak kau kena cari jalan juga…

Continue Reading

Permulaan sebuah kisah

Permulaan sebuah kisah. Melankoli sungguh tajuknya. Alhamdulillah setelah sekian lama dapat juga aku nak hasilkan blog ni. Idea dah lama, tapi baru berkesempatan nak buat. Serba sedikit mengenai diri aku.…

Continue Reading
Close Menu