5 cara untuk menghasilkan pendapatan melalui website

Website,website,website, makin hari makin ramai yang buat website, tetapi betul ke boleh hasilkan pendapatan melalui website? Amacam? Ini adalah screen shot pendapatan bulanan blog smart passive income  yang dimiliki oleh Pat…

Continue Reading 5 cara untuk menghasilkan pendapatan melalui website

Plugin SEO untuk blog WordPress

Kali ni aku nak ceritakan pasal plugin SEO untuk blog WordPress yang biasa aku pakai. Dulu-dulu memang aku biasa pakai plugin SEO yoast. Pakai yang free jer pun.Result dia alhamdulillah…

Continue Reading Plugin SEO untuk blog WordPress

Daftar Hosting Netkl untuk website WordPress

Untuk membina laman web wordpress korang sendiri, korang perlu ada domain dan juga akaun hosting.Sebagai cadangan, aku menggalakkan korang untuk mendapatkan hosting daripada pihak netkl. Pada pendapat dan pengalaman aku…

Continue Reading Daftar Hosting Netkl untuk website WordPress