Plugin SEO untuk blog WordPress

Kali ni aku nak ceritakan pasal plugin SEO untuk blog WordPress yang biasa aku pakai. Dulu-dulu memang aku biasa pakai plugin SEO yoast. Pakai yang free jer pun.Result dia alhamdulillah…

Continue Reading Plugin SEO untuk blog WordPress

3 cara jana pendapatan online pertama

Hari ni aku nak kongsikan 3 cara jana pendapatan pertama secara online di internet. Sebelum tu aku nak bagitahu cara yang aku kongsikan ini bukanlah 100% cara free marketing. Sekurang-kurangnya…

Continue Reading 3 cara jana pendapatan online pertama

Diari seorang sura rumah tangga 1

Kalau cerita suri rumah tangga maybe korang dah biasa dengar, tapi kali ni aku nak cerita tentang diari seorang sura rumah tangga pula, aku le tu. Macam yang korang tahu,…

Continue Reading Diari seorang sura rumah tangga 1

Daftar Hosting Netkl untuk website WordPress

Untuk membina laman web wordpress korang sendiri, korang perlu ada domain dan juga akaun hosting.Sebagai cadangan, aku menggalakkan korang untuk mendapatkan hosting daripada pihak netkl. Pada pendapat dan pengalaman aku…

Continue Reading Daftar Hosting Netkl untuk website WordPress